We-Grow

Vi støtter finansiel dannelse.

Derfor har Sparekassen Danmark Fonden Vendsyssel støttet We-Grow med en donation 💰

We-Grow er en uvildig forening, der udvikler og formidler finansiel dannelse for unge på uddannelser i hele landet.

We-Grow afholder kurser og undervisningsforløb, der klæder de unge på til at forstå og styre deres privatøkonomi, tage finansielle beslutninger på et kvalificeret grundlag og deltage i samfundsdebatten 📊 📢

I oktober og november havde Dronninglund Gymnasium besøg af de frivillige undervisere fra We-Grow 💚

Her havde vi fornøjelsen af at møde Anne Louise Isaksen og Jacob Pedersen, der går i 3g og var glade for at have deltaget i forløbet om finansiel dannelse.

De unge mennesker fremhævede, at de både havde lært noget, der var ’need to know’ om skat og budget – og noget, der var ’nice to know’ om voksenlivet, hvad man skal være opmærksom på, når man flytter hjemmefra, lån og investeringer 🏡💸

Laila Christensen, der er erhvervscoach og frivillig underviser hos We-Grow fortalte, at de unge mennesker generelt er omsorgsfulde og fornuftige, men også at hun ville ønske, at undervisning i finansiel dannelse var obligatorisk 📈📉

Det ønske tilslutter vi os 🙋